onsdag 8 oktober 2014

17/9-4/10-2014 Brasilien 

Vi hade under lång tid letat hus och varit på otaliga hus-tomtvisningar. Alltid var det något som var fel, fukt i huset, för liten tomt, fel område, för mycket att renovera, inget dubbelgarage i rätt storlek eller plats för att bygga något osv osv osv. Vi avslutade alltid med meningen "vi letar vidare". 

Jag tog min examen 15/9 och i present fick jag en resa till Brasilien av Chris. En dag när vi satt bekvämt på Ipanemastranden i varsin brassestol med en svalkande Caipirinha i handen så kom åter vårt hus-tomtletande på tal. Det var då vi tog vårt beslut att vi skulle bygga hus, tänk att vi var tvungen att åka iväg för att komma på det :) Vi kollade lite tomter på Hemnet och hittade faktiskt en som skulle kunna passa två kräsna personer. 

Vi hade tidigare kikat runt lite på olika husföretags hemsidor och vi fastnade för Rörvik. Det som fick oss att bli intresserade var att de inte massproducerade hus utan mer såg till varje kund och deras specifika önskemål samt att deras hus var fina med hög grundstandard. 

Vi letade upp en representant för Rörvikshus och skickade iväg ett mail till Micke i Kalmar. Vi fick svar nästan omgående och bokade in ett möte fyra dagar efter vår hemkomst. 


Ipanema, Rio de Janeiro Inga kommentarer: